Rock Symphony

Rock Symphony

Comments

Sinoć jedno sjajno rođendansko veče🥰🍷 uz sjajne goste koji su svojim učešćem upotpunili i uljepšali naših puni 9 godina postojanja i trajanja.Veliko hvala Siniša Petrović Sina Našem prvom gitaristi do 2015. te dragim prijateljima Dragan Moconja..Miona..Čorda..Igor Sljepljevič..Goran Puškar i Bajone. Našim vjernim prijateljima koji nas uvijek prate i podržavaju i uvijek su uz Nas..Uskoro fotke i video zapis..HVALA svima na nezaboravnoj noći..Mickey Frontman 🤩😃🎤
Vidimo se večeras domaćini !
Bilo je sjajno sinoć atmosfera ..raja.ton.. .prepun Rock.Mi smo se odužili sjajnom svirkom. sa 3 bisa.Veliki pozdrav ekipi Rocka,sjajnoj ekipi konobara .Hvala svima na velikoj podršci.Mickey Rock Liga Band
popijete pivu pa sve dobro od ozvucenja do osoblja i mjesta za jakne hehehe salim se naravno sve je super samo ljuska pozitiva je bitna i muzika je extra
Premijerno pesma RAT sa albuma RATNA MASINA,uskoro ce biti dostupni CD i majce THRASH METAL benda CORNIX.
Ovim prilikom zelimo da pohvalimo fenomenalan kover koji je uradio Damir Damsa Omic,kao i na fenomenalnoj saradnji sa Miroslav Majkic(Gosn Bandar) kao i svim ljudima koji su nam dali veliku podrsku u samom radu.
THRASH METAL JE ZIV!

Ljubazno osoblje, prijatna atmosfera, rock'n'roll enterijer, live svirke, najkvalitetnije pivo u jedinstvenom rok ambijentu u Banjaluci!!!

Operating as usual

[03/23/21]   Obavještenje:
Rock Symphony cafe za vas ustupa šaltersku prodaju toplih i alkoholnih pića od četvrtka 25.03. od 8h do 18h.
Poštujući trenutne mjere, zajedničko druženje u vašem omiljenom ambijentu nije moguće ali vam do tada ustupamo našu vjernu uslužnu djelatnost.

Rock Symphony counter 25.03.2021.
#lockdown #counterservice #beveragetogo

[02/26/21]   Ponedjeljak, 1. od 19h,
"ROKER, METALAC & HOMOSEKSUALAC".
Sezonu svirki u Rock Symphony cafeu otvara akustičarski trio, Vanja Cvijanović (KOB), Dragan Moconja (TUPAS MENE, FJUŽNA PRUGA) i Bojan Madžar (FJUŽNA PRUGA).
VIDIMO SE🤘

03/12/2020
29/10/2020

Naš najvjerniji gost, veliki ljubitelj dobrog rokenrola, avanturista i svjetski putnik, Zoran Matić, izdao je svoju prvu knjigu pod nazivom "50 TOP LOKACIJA BOSNE I HERCEGOVINE" u kojoj je spomenut i Rock Symphony. U ime kolektiva želimo mu još puno kilometara koje će pretvoriti u slova.

[10/15/20]   Za sve vas koji ste u ova nemila vremena spremni da se dobro zabavite i zapjevate, nastavljamo dalje sa akustaranjem🤗😁
Petak, 16. - LONGPLAYERS
Subota, 17. - KERIM KOBILJ

07/10/2020

Nešto potpuno novo vas očekuje u subotu.
Ove predivne i nasmijane mlade dame će vas raspametiti svojom svirkom i energijom.
LEJLA & NATALIJA, subota od 20h.

[10/06/20]   Ponesite osmijehe i spremite se za vrhunsku zabavu, jer pred nama i vama je još jedan vikend koji "obećava".
Petak, 9. Lazar & Nešo
Subota, 10. Lejla & Natalija

Vidimo se 👌

02/10/2020

Došlo je do neočekivanih izmjena u "programskoj šemi", pa će vas večeras svojim fantastičnim sviranjem i pjevanjem zabavljati Kerim Kobilj. Vidimo se od 20h👌 Kerim Kobilj

[10/01/20]   Nema stajanja za vas i nas, iskrene ljubitelje svirke i muzike.🤘
Petak, 2. - 5ROLEJ UNPLUGGED
Subota, 3. DŽONI I KESKE.

VIDIMO SE!!!

29/09/2020

Zdoje feat Kristina Moconja - Mocni Ponedeljak

Trudimo se da atmosfera u Rocku uvijek bude opuštena i pozitivna, kao što je i ova pjesma u kojoj smo spomenuti, a dali smo i svoj doprinos u vizualnom identitetu. Poslušajte, opustite se, budite nasmijani..Jer je još jedan lijep dan.

Tekst - Bojan Madzar (Zdoje) Vokali - Bojan Madžar / Kristina Moconja Beat - Ognjen Babić (Babac) Gitare - Dragan Moconja Aranžman - Dragan Moconja / Bojan M...

[09/24/20]   U akustičnom ruhu i duhu, nastavljamo sa dobrom zabavom.

Petak, 25. Čupo & Sikira
Subota, 26. Bojan, Ogi & Moke

Vidimo se🤘

23/09/2020

Sinoć smo bili domaćini jedne predivne priče.

https://youtu.be/pFDMmr2a_Js

18/09/2020

Beskrajno simpatična Milena, pjevačka gromada predivne energije, poziva vas na večerašnju svirku benda "5rolej".
Vidimo se od 20h.

18/09/2020

Utorak 22.09 promocija singla i spota MOĆNI PONEDELJAK by Zdoje & Kristina Moconja!
Sjajna priča je pred nama. Promocija počinje tačno u 20h s toga zauzmite svoje mjesto vrijeme. Vidimo se u Rock-u.

[09/14/20]   Mi ne znamo šta je pauza kada je u pitanju dobra svirka, zabava i pozitivna energija, te smo vam spremili još jedan vikend za uživanje.
Petak, 18. - 5rolej UNPLUGGED
Subota, 19. Vanja Cvijanović (acoustic)

[09/09/20]   PETAK: Lazar i Nešo (akustik)
SUBOTA : Džoni i Keske (akustik)
Vidimo se u Rock-u :)

03/09/2020

5ROLEJ UNPLUGGED, subota, 5. od 20h!!

Ova uvijek dobro raspoložena ekipa će vas vrhunskom svirkom i predivnim repertoarom zasigurno zabaviti. Spremite se da zajedno sa njima pjevate pop, rock i funk hitove, jer 5rolej će vas sigurno "natjerati" da ne štedite glasove i kukove. VIDIMO SE.

01/09/2020

Petak, 4. Septembar, od 20h!!!
U svom kalendaru za vrhunski provod i uživanje u predivnim svirkama, ovaj datum zabilježite pod "obavezno". Kristina Moconja, neopisivo suptilnim, a u isto vrijeme vokalom prepunim tenzije i emocije u najljepšem smislu ovih riječi, odvešće vas u svoj svijet kom je sve ljepše uz muziku, a Sanja Zelić će vam svojim virtuoznim sviranjem i čarobnim prstima dočarati sve ljepote muzike.
Dakle, Kristina i Sanja, vokal i klavir, predivne dame koje zaista vrijedi čuti. Ne propustite.

28/08/2020

Fjužna Pruga

Večeras FJUŽNA PRUGA!!!

Nakon kraće pauze, donosimo vam još jedan live cover. U pitanju je pjesma "Patience", kultna balada benda Guns n Roses i nama jedna od dražih na repertoaru. Našem novom bubnjaru, Vladimiru Trubarcu (Pariju) želimo dobrodošlicu u bend, a ekipi iz muzičke vježbaone "Legato" se zahvaljujemo na super uslovima za rad.
Slušajte, gledajte, dijelite, lajkujte, ukoliko vam se sviđa.

Audio - Behringer X18
Video - rok telefoni🤘

26/08/2020

3 Doors Down - Kryptonite (Official Video)

Subota, 29. od 20h - ČUPO & SIKIRA acoustic.
Ovaj duo će vas kvalitetno "prošetati" kroz domaće i strane rock i pop hitove, pa nema razloga da zajedno sa njima Rock Symphony ne bude vaš izbor za subotnje veče.

REMASTERED IN HD! Music video by 3 Doors Down performing Kryptonite. (C) 2000 Universal Records, a Division of UMG Recordings, Inc. #3DoorsDown #Kryptonite #...

22/08/2020

KOB - 1290

Večeras, od 20h, vama dobro poznata sviračka i pjevačka mašina Vanja Cvijanović, frontmen benda KOB. VIDIMO SE🤘

Muzika - Vanja Cvijanović i Ninoslav Tiki Dobrijević Tekst- Ninoslav Tiki Dobrijević Aranžman - Vanja Cvijanović, Milorad Nježić, Duško Cikota, Ninoslav Dobr...

21/08/2020

Fjužna Pruga

PETAK, 28.
Fjužna Pruga (sa gostima) @ Rock Symphony

Konačno i sa ponosom najavljujemo jednu svirku na kakvu ste navikli svih ovih godina kod nas. Fjužna Pruga, sa gostima na bini, obećava ludilo i rokenrol. Za sve vas koji ste se poželjeli bubnja i distorzija, ovo je prava muzička poslastica. Vidimo se.

Nakon kraće pauze, donosimo vam još jedan live cover. U pitanju je pjesma "Patience", kultna balada benda Guns n Roses i nama jedna od dražih na repertoaru. Našem novom bubnjaru, Vladimiru Trubarcu (Pariju) želimo dobrodošlicu u bend, a ekipi iz muzičke vježbaone "Legato" se zahvaljujemo na super uslovima za rad.
Slušajte, gledajte, dijelite, lajkujte, ukoliko vam se sviđa.

Audio - Behringer X18
Video - rok telefoni🤘

[08/18/20]   Idemo dalje sa našim programom. :)
Petak 21. - Kerim Kobilj
Subota 22. - Vanja Cvijanović

[08/15/20]   Lazo & Šone acoustic, večeras od 20h.
Lazar Jović i Nenad Tomić (Paraćinac) vama poznati iz kultnog banjalučkog benda Ultrazvuk, večeras će vas zabaviti akustično uz probrane rock i pop hitove. Vidimo se od 20h.

11/08/2020

Petak, 14. od 20h, DŽONI & KESKE @ Rock Symphony.
Ovaj duo je zaista osvježenje za naše akustičarske vikende. Virtuozno sviranje gitare u kombinaciji sa predivnim vokalom i energijom, čine ove momke pravim izborom za dobar provod i uživanje u svirci. Vidimo se u petak. Nemanja Keske Kotur

[08/07/20]   Spremni za još jedan vikend ispunjen dobrom zabavom i vrhunskim svirkama? 🙂
Večeras, petak, 7. - Keske & Džoni
Subita, 8. - Kerim Kobilj

Vidimo se..

[07/28/20]   Petak, 31. od 20h, Lazar & Mirko acoustic
Subota, 1 od 20h, Bojan & Ogi (sa prijateljima)

Ne propustite još jedan sjajan vikend, vidimo se!!!

[07/22/20]   Nećemo odustati od namjere da vam vikende učinimo ljepšim, a legenda kaže da ukoliko popijete dovoljno alkohola, uz ove vrsne akustičare možete mislima biti na moru...😆
Petak, 24. - MIRKO KESIĆ (Kešo)
Subota 25. - DŽONI & KESKE

18/07/2020

Vi samo ponesite osmijehe i zagrijane dlanove, jer ovaj spontano oformljeni trio će vas zasigurno dobro zabaviti i pružiti vam odličnu svirku. Vidimo se večeras od 20h.

17/07/2020

Beskrajno talentovani i šarmantni Aljoša Đumić, vama poznatiji kao Đuma, frontmen benda Transfer blama, obećava vrhunski provod večeras.
Vidimo se od 20h.

[07/14/20]   Nastavljamo dalje sa dobrom zabavom. Kao i do sada trudićemo se da vam u ova čudna vremena pružimo ono u čemu svi uživamo i što nas obuzima, hrani i pokreće, a to je naravno muzika. S toga, još jedan vikend u Rocku uz zvuke akustičnih gitara:

PETAK, 17. od 20h - Aljoša Đumić
SUBOTA, 18. od 20h - Bojan, Ogi & Moke

Vidimo se🙂

09/07/2020

Igor Pešić, poznatiji kao Pedi, jedan od najboljih i najpriznatijih tattoo majstora u Evropi, od sada svoj besprijekorni talenat i umijeće nudi u novoj formi. Naime, njegove slike, specifičnog i urbanog karaktera, od sada možete vidjeti i naručiti u Rocku.
Izuzetna nam je čast izložiti radove jednog ovakvog umjetnika, a sve informacije ukoliko se odlučite za kupovinu, potražite na broju 065/ 217-852 ili na našem pageu.

09/07/2020

Vanja Cvijanović iz benda KOB ,subota u Rock-u. Vidimo se . :)

[07/07/20]   Nastavljamo sa akustičarskim poslasticama i dobrom zabavom. Još jedan fantastičan vikend je pred nama..
Petak, 10. - Kerim Kobilj
Subota, 11. - Vanja Cvijanović (KOB)

30/06/2020

Petak, od 20h, J.M.P. UNPLUGGED @ Rock Symphony.
Ekipa koja je poznata po predivnoj energiji, po priređivanju vrhunske zabave, a poslednjih godina i po oproštajnim svirkama jednom godišnje. Događaj koji se ne propušta, vidimo se u petak.☝️

Videos (show all)

Location

Category

Bar

Services

Catering Groups Outdoor Reserve Waiter

Specialties

Coffee Drinks

Price Range

$$

Telephone

Address


Bana Milosavljevica 24
Banja Luka
78000
Other Bars in Banja Luka (show all)
Caffe Bar Doublel Caffe Bar Doublel
Majke Jugovica
Banja Luka, 78000

Nest Caffe    Banjaluka Nest Caffe Banjaluka
Skendera Kulenovića 23
Banja Luka, 78000

Double L Double L
Majke Jugovica 22
Banja Luka, 78000

Svakog dana do ponoći, a vikendom jedan sat kasnije,možete uživati u sjajnoj atmosferi. Dobrodošli u >> Double L <<

Caffe Bar Sebastijan Caffe Bar Sebastijan
Kralja Petra I Karađorđevića 103a
Banja Luka, 78000

U samom srcu Banjaluke, caffe bar Sebastijan odlikuje autentičan ambijent, prepoznatljivo gostoprimstvo osoblja i bogat izbor pića. Dobro nam došli!!!

CORSO pizzeria & bar CORSO pizzeria & bar
Vidovdanska 2
Banja Luka, 78000

Originalna receptura ITALIJANSKIH majstora PIZZE, KRUŠNA peć‚ MEDITERANSKA kuhinja, SVIRKE u živo. Banja Luka je ponovo dobila svoj KORZO!

Caffe bar Societas Caffe bar Societas
Zelengorska Bb. Paprikovac
Banja Luka

Novo otvoreni kaffe bar Societas nalazi se u ulici Zelengorska bb. Paprikovac. Pozivamo vas na ugodno druzenje .

Caffe Taboo Caffe Taboo
Stepe Stepanovića 175a
Banja Luka, 78000

Shakers Bar - Banja Luka Shakers Bar - Banja Luka
Bewo River Apartments, Bulevar Stepe Stepanovića 181b
Banja Luka, 78000

SKYPE shakers.bar.banja.luka

Quattro Banja Luka Quattro Banja Luka
Milana Rakica 1
Banja Luka, 78000

Lolino ćoše Lolino ćoše
Meše Selimović 3
Banja Luka, 78 000

Restoran u srcu grada Banja Luka

Caffe Bar 988 Caffe Bar 988
Veselina Masleše Bb
Banja Luka, 78000

Caffe 988 se nalazi u starom zanatskom centru u Banjaluci!Cetvrtak,petak i subota su rezervisani za odlican provod uz najbolje bendove i Dj-eve! Vidimo se!

Caffe Osmica Caffe Osmica
Bana Milosavljevica 1
Banja Luka, 78000