Promocija Ilijaš

U pripremi!

Ostalo je jos malo vremena za rezervacije za najbolji provod,ocekujemo vas u sto vecem broju uz zagarantovani provod i sjajnu atmosferu uz najbolju nargilu💪💪

Auto škola "BK"

Sa tradicijom od 20 godina na polju osposobljavanja kandidata za polaganje vozačkog ispita, auto-škola "BK" uspješno priprema buduće vozače za izazove u saobraćaju.

Promocija Ilijaš's cover photo

Bujrum svi ☺☺

Big Bill Party. Subota 25.02.2017g.
Pocetak u 19:00h.
Vidimo se, vas Caffe Bar West.

Respekt veliki,svaka cast,podrzimo i dalje ovu akciju :)

Hvala Allahu, dz.s. na svakom stanju. Molimo te dragi Allahu podari nam zadovoljstvo u odredbama tvojim. Molimo te dragi Allahu podari NERMI KADRIC, zadovoljstvo u tvojoj odredbi, podari joj sabura da podnese ovo iskusenje kao pravi vjernik.
Hvala vam svima koji ste ucestvovali u ovoj humanitarnoj akciji u #caffe #Antalyi. Uspjeli smo uz Allahovu pomoc i vase dobrocinstvo da skupimo 1103,00 KM.
Nermu smo obisli i urucili joj vasu i nasu hediju i pozeljeli joj od srca od sviju nas odzravljenje. Samo Allah, dz.s. i ona, znaju kako joj je, o cemu misli kad sklopi oci, kako se osjeca kad prima terapiju. A mi znamo sigurno da joj nije lahko. Samo se zamislite da ste vi ili neko koga volite u takvoj situaciji i da vama treba ovoliko za nadu. Nadu da ce opet sa svojim sinovima zivjeti normalnim zivotom. Da ce imati snage spremati ih u skolu, pripremati im rucak, igrati se sa njima. Je l' da, ovo je sasvim obican zivot, a pitajte Nermu sta ona kaze kakav je to zivot. KAKAV JE ZIVOT BITI MAJKA??? A zapitajte se i vi sami i budite spremi i odlucni da pomognete uvijek!

Promocija Ilijaš

Want your business to be the top-listed Bar/pub in Ilijas?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Bar

Address


126 Ilijaške Brigade
Ilijas
Other Bars in Ilijas (show all)
Caffe Bar DIVAN Caffe Bar DIVAN
126 Ilijaske Brigade
Ilijas, 71380

Caffe & Nargila Bar DIVAN

Caffe club Cool Caffe club Cool
Ulica Bosanski Put 197
Ilijas, 71380